Jeg tilbyder

At være vild med dit liv i medgang og i modgang, er ikke ment som nogen fluffy, fancy og højtragende målsætning, men nærmere ment som en ydmyg og realistisk ambition for dit liv. Der er ikke nogen der går gennem livet uden op- og nedturer, men der er nogen der kommer nemmere igennem det end andre. Forskellen ligger i den tilgang og de løsningsmodeller vi benytter os af.

Hvis der er noget, der ikke fungere optimalt, eller der er noget, du ikke kan komme igennem, så få hjælp til at se på den tilgang og de løsningsmodeller du benytter dig af.

For eksempel kan lavt selvværd, stress, angst, sorg, negative tanker eller manglende mål, have store konsekvenser for livskvaliteten, men du behøver ikke at have det sådan – det er et udtryk for, at du mangler nogle redskaber/strategier til, at tackle dine udfordringer.

Du kan og gør det du har lært, indtil du lærer noget andet. Som voksen er det dit eget ansvar, at lære det du har brug for, for at kunne leve et godt og tilfredsstillende liv.

Måske er det ikke så svært at ændre tingene, som du forestiller dig. Tager du dig selv og dine udfordringer seriøst, og er du villig til at gøre en indsats, vil der altid være en vej mod dine mål og ønsker.

Individuelt forløb
Et individuelt forløb tager udgangspunkt i den enkeltes situation, og gennem selvindsigt og træning, kan der udvikles hensigtsmæssig adfærd og følelsesmæssig intelligens. Læs mere…

Intensivt forløb
Et intensivt forløb kan anbefales, hvis du er i en akut situation eller har et ønske om at noget skal ændres her og nu. Læs mere…

Par forløb
Vil I være VILD MED par-LIVET? Et hvert parforhold kan holde til, at blive set efter i sømmene. Der er store gevinster at hente ved at give forholdet et eftersyn, uanset om forholdet er godt eller mindre godt. Læs mere…

Tragedien i livet ligger ikke i ikke at nå dit mål.
Tragedien ligger i ikke at have noget mål at nå.

Benjamin Mays